• Főoldal
  • Blog
  • Forradalmi AI Fejlesztés a Beltéri Őrjáratok Ellenőrzésére

Forradalmi AI Fejlesztés a Beltéri Őrjáratok Ellenőrzésére

Létrehozás dátuma2024-08-02 11:34:00
Utolsó módosítás dátuma2024-08-02 11:34:00
A biztonsági őrjáratok ellenőrzése kulcsfontosságú eleme a hatékony és minőségi élőerős őrzésnek. Míg a kültéri ellenőrzések GPS segítségével már jól működnek, a beltéri helyszíneken eddig nehézségekbe ütköztünk. Az új mesterséges intelligencia (AI) alapú fejlesztésünk azonban megoldást nyújt erre a problémára, biztosítva a QR kódos beolvasások hitelességét és minimalizálva a csalási lehetőségeket.
Forradalmi AI Fejlesztés a Beltéri Őrjáratok Ellenőrzésére

A probléma

Korábban a beltéri ellenőrzések során egyszerű QR kódos beolvasásokat használtunk, mivel a GPS jel nem volt megbízható. Ez a megoldás azonban nem volt tökéletes, mivel a QR kódokat könnyen lehetett másolni vagy fényképezni, ami lehetőséget adott a csalásra. Ezért szükség volt egy olyan rendszerre, amely hitelesen ellenőrzi a beolvasásokat.

Az AI őrjárat ellenőrző megoldásunk

Új AI járőr ellenőrző rendszerünk képes ellenőrizni, hogy a biztonsági őrök valós időben, valódi QR kódokat olvasnak-e be, és nem fényképeket vagy egyéb nem eredeti másolatokat. Az AI technológia különböző vizuális és időbeli elemeket analizál, hogy azonosítsa a csalási kísérleteket.

Hogyan Működik?

  • Valós idejű képfelismerés: Az alkalmazás az őrök telefonjának kameráját használja, hogy valós időben ellenőrizze a QR kódokat. Az AI algoritmus képes különbséget tenni a valós QR kód és egy fénykép között.
  • QR kód és környezet elemzés: Az AI nemcsak a QR kódot, hanem annak környezetét is figyeli, hogy megerősítse a hitelességet.
  • Riasztások és Jelentések: Ha a rendszer csalásra utaló jeleket észlel, azonnal riasztást küld az adminisztrátoroknak, és részletes jelentést készít az esetről.

Az első eredmények

Az AI fejlesztés bevezetése óta jelentősen csökkent a csalási kísérletek száma a már meglévő beltéri objektumoknál, ezzel növelve az élőerős őrzés minőségét. A biztonsági őrök tudják, hogy a rendszer képes felismerni a trükköket, így megnőtt a munkájuk iránti felelősségtudat és pontosság.

Ügyféltapasztalatok

Az új rendszer bevezetése után számos pozitív visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől. Egy nagyvállalat partnerünk biztonsági vezetője szerint az AI alapú ellenőrzés „teljesen átalakította a beltéri őrjáratok nyomon követését, megbízhatóbbá és átláthatóbbá téve az őrzési folyamatot.”

Jövőbeli AI tervek őrzés-védés terén

Az AI rendszer további fejlesztései is folyamatban vannak, amelyek célja a még nagyobb hatékonyság és a további biztonsági funkciók bevezetése. Tervezzük például egy digitális asszisztens a Trinity Agent integrálását a rendszerbe. Ez segítené partnereinket az információk lekérdezésében és az őrök teljesítményének kidolgozásában.

Összefoglalás

Összességében az új AI alapú rendszerünk nemcsak megbízhatóbbá tette a beltéri őrjáratok ellenőrzését, hanem jelentősen csökkentette a csalási kísérletek számát is. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen innovatív megoldással hozzájárulhatunk ügyfeleink biztonságához.

    Kirpóbálná a Trinity Guardot?

    Amennyiben elnyerte tetszését a Trinity Guard beléptetés modulja, úgy vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és igényeljen egy ingyenes demo hozzáférést.