• Főoldal
  • Blog
  • Beléptetés nyilvántartás funkció bemutatása

Beléptetés nyilvántartás funkció bemutatása

Létrehozás dátuma2023-09-15 17:15:59
Utolsó módosítás dátuma2023-09-15 17:15:59
A beléptetés nyilvántartása a vállalatok számára nem csupán egy adminisztratív feladat. Ez egy olyan kritikus biztonsági lépés, ami segít ellenőrizni és nyomon követni, hogy ki lépett be és ki lépett ki egy telephelyről. A technológia fejlődésével a hagyományos beléptetési módszerek már nem elégségesek. Bemutatjuk a Trinity Guard be- és kiléptetés nyilvántartás funkcióját, a következő generációs beléptetés nyilvántartó rendszert. A vállalatoknak ma már nem elegendő egy egyszerű beléptetési rendszer. Egy olyan digitális megoldásra van szükségük, amely hatékony, megbízható és könnyen használható.
Beléptetés nyilvántartás funkció bemutatása

Miért van szükség be- és kiléptetés nyilvántartó rendszerre?

A vállalatoknak nap mint nap számos teherautóval, szállítmánnyal kell foglalkozniuk. A beléptetés nyilvántartás funkciónk segítségével a beléptetési folyamat egyszerűvé és gyorsabbá válik. Nincs tovább szükség papír alapon vezetni a belépéseket, rendszerünk segítségével jóval átláthatóbb naplókat kap és egyszerűbben visszakereshetővé válnak az egyes belépések és kiengedések.

Mobilalkalmazás az azonnali beléptetésért

Az őrök a mobilalkalmazáson keresztül azonnal képesek ki- és beléptetni a teherautókat és sofőreiket. A rendszer lehetőséget biztosít fotók készítésére is, így rögzíthetők a gépjárművek és rakományok aktuális állapota. Ez növeli az átláthatóságot és segít abban, hogy minden információ naprakész legyen.

Amikor egy teherautó belép a telephelyre, a Trinity Guard rendszerében rögzíthető a rakomány, akár QR kód segítségével, ami automatizálja az adatbeviteli folyamatot és csökkenti az emberi hiba lehetőségét. Szállítólevelek is csatolhatók, így minden információ egy helyen érhető el.

Webalkalmazás a vezetőség számára

A webalkalmazásban a vezetőség könnyedén áttekintheti a beléptetési adatokat. Rendszám, név és dátum alapján pillanatok alatt lekérdezhetők az adatok, így az információk könnyen értelmezhetőek és ellenőrizhetőek. Ráadásul ezek az adatok táblázatba is exportálhatók adott időszakokra, ami alkalmassá teszi azokat az auditokra vagy egyéb ellenőrzési célokra.

Összefoglalás

A TrinityGuard segítségével a beléptetési folyamat nem csupán egyszerűvé, átláthatóvá és korszerűvé válik. A rendszer által kínált előnyök bizonyítják, hogy a jövő beléptetési nyilvántartás technológiája már ma is elérhető.

  • Növelt biztonság: A belépés nyilvántartó rendszerben az adatok csak addig elérhetőek az őröknek, amíg a tényleges ki és belépés megtörténik. Utólagos korrekciókat csak külön bejelentéssel tehetnek, ezzel pedig elkerülhető a bejelentett mennyiségek manipulálása, rakományok eltulajdonítása.
  • Hatékonyság: Automatizált beléptetési eljárásokkal az TrinityGuard csökkenti a várakozási időt és növeli a munkafolyamatok gyorsaságát.
  • Integráció: A TrinityGuard tökéletesen integrálható más rendszerekkel, így egységes biztonsági megoldást kínál a vállalatoknak.
  • Megfelelés jogi előírásoknak: Az TrinityGuard segít a vállalatoknak megfelelni az adatvédelmi és biztonsági szabályozásoknak, garantálva a törvényi előírásoknak való megfelelést.
    Kirpóbálná a Trinity Guardot?

    Amennyiben elnyerte tetszését a Trinity Guard beléptetés modulja, úgy vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és igényeljen egy ingyenes demo hozzáférést.